Gezellig een avondje sjoelen. (Foto: Sjoelvereniging De Schijven Schuivers)
Gezellig een avondje sjoelen. (Foto: Sjoelvereniging De Schijven Schuivers) Foto:

Sjoelvereniging De Schijven Schuivers

ARNHEM - Sjoelvereniging De Schijven Schuivers is op zoek naar nieuwe leden. Op woensdag 31 augustus start de competitie.  

"Wie kent het niet, in de winter de sjoelbak van zolder en 's avonds de bak op tafel en gezellig sjoelen. Als vereniging bestaan we al ruim 40 jaar en sjoelen is bij ons een spel die wij in een competitiejasje spelen. Iedereen kan het spelen, je hoeft niet een gemiddelde van 140 bij ons te gooien of te schuiven. Onze leden hebben een gemiddelde tussen de 60 en 130 en we zijn allemaal laag begonnen. Het gaat er vooral ook om dat je een leuke avond beleeft. Verder houden we bijzondere sjoelavonden zoals ploegenmarathon, hindernissjoelen of kiensjoelen."

De leden sjoelen elke dinsdag in Wijkcentrum Elderveld aan het Breezandpad 15 in Arnhem. Vanaf 19.30 uur warm sjoelen en om 20.00 uur start de competitie. Lidmaatschap kost per kalenderjaar 60 euro. Belangstellenden kunnen voordat ze besluiten lid te worden eerst vier keer gratis meesjoelen. 

Maak kennis met de club op zondag 4 september tijdens de wijkmarkt in het Elderveld en op dinsdag 20 september is er i.s.m. Sportbedrijf Arnhem een open sjoelavond die vrij toegankelijk is, start 20.00 uur. Meer info: 06-12288408 of 06-27234730.