Routes lopen dwars door monumentale panden

Urban Trail door binnenstad van Arnhem

ARNHEM - In het najaar worden weer de KLM Urban Trails gelopen. Ook in Arnhem. De inschrijvingen zijn geopend. 

Bij een KLM Urban Trail ontdekken deelnemers de stad op een unieke en sportieve manier. De fun runs gaan niet alleen langs maar ook dwars door bijzondere locaties in de binnenstad. Ook in Arnhem heeft een Urban Trail plaats. 

"Dat is het gave aan dit concept. Waar de lopers precies doorheen komen? Dat kan van alles zijn. Musea, bioscopen, fabrieken, je kunt het zo gek niet bedenken of we gaan er doorheen”, zegt Dagmar van Stiphout van organisator Golazo.

Koepelgevangenis

Zondag 20 november is het tijd voor de vierde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Deze historische hoofdstad van Gelderland heeft een rijke en bewogen geschiedenis. De routes lopen dwars door het centrum en gaan onder andere door monumentale panden als de Koepelgevangenis en andere kenmerkende gebouwen.

De KLM Urban Trails zijn toegankelijk voor iedereen. "Deelnemers kunnen kiezen uit routes van ongeveer 5 en 10 kilometer. Onderweg is er voldoende tijd om te genieten van de locaties en om gave foto's te maken. Het is geen wedstrijd met tijdswaarneming. Dat maakt het geschikt voor heel veel doelgroepen."

In het najaar van 2022 staan er zeven KLM Urban Trails op de kalender. Naast Arnhem zijn er Urban Trails in Rotterdam, Delft, Haarlem, Den Bosch, Leeuwarden en Eindhoven.

Voor meer informatie: kijk op
www.klmurbantrailseries.nl.