‘Voluit Leven’ wil dat cursisten een andere bewuste kijk op het leven krijgen.
‘Voluit Leven’ wil dat cursisten een andere bewuste kijk op het leven krijgen. Foto:

Pro Persona Connect start training 'Voluit Leven': gerichte aandacht in het hier en nu

ARNHEM - "In de training ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om uzelf te veranderen, maar om een andere bewuste kijk op uw leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. Dit leert u door middel van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu", aldus Pro Persona Connect. 

"Verder is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die u niet kan veranderen en te investeren in dingen die echt belangrijk voor u zijn en waarop u wél invloed heeft." 

"Voluit Leven met
mindfulness kan uw leven veranderen"

"Door de training te volgen krijgt u meer kijk op eigen patronen en hoe u met pijn en leed omgaat. In de training besteden we aandacht aan het observeren en accepteren wat er in u omgaat, minder te oordelen en milder te worden. Daardoor gaat u bewuster leven en leert u meer te leven vanuit door uzelf gekozen waarden (dat wat belangrijk is voor u)." 

Acht bijeenkomsten

De training 'Voluit Leven' bestaat uit acht bijeenkomsten in Arnhem. Data: maandag 17, 24 en 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november en 5 december, steeds van 14.00 tot 16.00 uur.

De training is voor inwoners van de gemeenten Arnhem, Duiven, Lingewaard en Renkum. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel dient u zelf het cursusboek (30 euro) aan te schaffen.

Aanmelden

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met de afdeling Preventie via tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl.