Afbeelding
Foto:

Grote zomerverkoop bij het Vincentrum

ARNHEM - Kringloopwinkel Het Vincentrum houdt ieder jaar zo vlak voor de zomervakantie een feestelijke zomerverkoop. Dé gelegenheid om heel goedkoop aan kleding, huisraad en meer te komen.

De zomerverkoop is alleen op zaterdag 9 juli van 10.00 tot 14.00 uur aan de Rosendaalseweg 758 in Arnhem. Het buitenterrein is ingericht als een gezellige markt, maar ook de winkel is open. Alle kleding en schoeisel is geprijsd voor één euro. Alle overige artikelen voor halve prijs!

Kringloopwinkel

Het Vincentrum is een stichting, die volledig wordt gerund door circa tachtig vrijwilligers. Er wordt tweedehandskleding en schoenen verkocht. Verder worden kleinmeubelen, huisraad, boeken, cd’s, dvd’s, huishoudelijke apparatuur, tv’s, spelletjes, huisdecoratie en veel meer ingezameld om voor een schappelijke prijs te worden verkocht. 

Opbrengst voor goede doelen

De opbrengst -ook van de zomerverkoop- komt geheel ten goede aan goede doelen: met name kleinschalige projecten in derde-wereldlanden, achterstandsgebieden in Oost-Europa en arme, landelijke gebieden in Zuid-Amerika komen voor een donatie in aanmerking. Projecten in Nederland komen eveneens voor ondersteuning in aanmerking. Voor meer informatie kijk op www.vincentrum-arnhem.nl.