Afbeelding
Foto:

Feestelijke première Knor

in Focus Timtheater

ARNHEM - Op zondagmiddag 10 juli is in Focus Filmtheater een feestelijke première van de Nederlandse stopmotionspeelfilm Knor van regisseur Mascha Halberstad, gemaakt in de Arnhemse Holy Motion Studio. 

Deze aandoenlijke, grappige familiefilm is gebaseerd op het boek ‘De Wraak van Knor’ van Tosca Menten (‘Dummie de Mummie’) over een meisje dat van haar opa uit Amerika het biggetje Knor krijgt. Na de première krijgen kinderen de kans om Halberstad en Menten vragen te stellen tijdens een speciale kinderpersconferentie. 

Ook zijn er vooraf (vanaf 13:30 uur) leuke activiteiten in en voor Focus, waaronder een varkentjesrace, Knorretje prik, een Knor knutselhoek. photobooth, mini-expo, broodjes vegaworst en meer. De kaartverkoop is gestart: www.focusarnhem.nl

In Knor krijgt Babs voor haar negende verjaardag van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens… Geschikt voor de hele familie, vanaf 6 jaar!

Afbeelding
Afbeelding