Joosen en De Jager met badmuts. Volgt na Zwolle aan Zee wellicht Arnhem aan Zee?
Joosen en De Jager met badmuts. Volgt na Zwolle aan Zee wellicht Arnhem aan Zee? Foto:

Absurd: 'Zwolle aan Zee'

ARNHEM - "De hele wereld gaat een partij heerlijk naar de klote. Alles warmt op, overstroomt, smelt, vervuilt en lijkt hartstikke dood te gaan. Tenminste dat zeggen ze… Genoeg om te lachen dus!", aldus Joosen en De Jager. 

In een absurde, muzikale en stormachtige reeks scènes nemen Joosen en de Jager (finalisten Leids Cabaret Festival) je mee naar Zwolle aan Zee. Aan zee? Jazeker. Aan zee. Maak het mee in het Posttheater Arnhem op vrijdag 27 mei. Aanvang 20.30 uur. Voor kaartverkoop en meer informatie ga naar de website www.posttheater.nl.


Beekdalwandeling Biljoen

VELP - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgen op woensdag 1 juni een beekdalwandeling over landgoed Biljoen. Wandel mee met de boswachter over dit prachtige landgoed, een gebied met wortels in het verre verleden. 

De boswachter volgt de Beekhuizer Beek. Onderweg krijgt u wetenswaardigheden uit het verleden en heden te horen. Ook wordt ingegaan op de renovatie rond de Beekhuizer Beek. Het kasteel en het bijbehorende privéterrein worden niet bezocht. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Deelname: 5,00 euro, 4 t/m 12 jaar 2,50 euro, donateurs gratis. 

Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies.