Uitvaartondernemers Cunera Schaapveld en Britt van Uem.
Uitvaartondernemers Cunera Schaapveld en Britt van Uem. Foto:

Donderdagavond 9 juni van 19.00 tot 21.00 uur

Open avond Funeraire Salon in Huissen

HUISSEN - Uitvaartondernemers Cunera Schaapveld (Tumulus Uitvaart) en Britt van Uem (Sonsdaal Uitvaartzorg) organiseren Funeraire Salons. Na vijf boeiende lezingen met spraakmakende gasten sluiten de ondernemers het seizoen af met een open avond op donderdagavond 9 juni van 19.00 tot 21.00 uur. 

U bent van harte welkom binnen te lopen in de Rouwhuiskamer van Tumulus Uitvaart aan de Weverstraat 5 in Huissen. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Informeren

In de Rouwhuiskamer wordt u door beide ondernemers warm ontvangen. Zij leiden u rond en vertellen bevlogen over hun werk. De rondgang met een hapje en een drankje brengt u langs workshops en demonstraties. Bloemist Cindy Leijser van Bloemsierkunst Huissen laat u de liefde die bloemen uitstralen zien.

Mariska Sleyffers van House of Shrouds vertelt u het ‘logische’ verhaal om uw dierbare overledene in een lijkwade te wikkelen en laat dit zien. In de tuin laten Esther Croez en Stef Vink u ervaren hoe livemuziek troostend kan raken. En maak kennis met uitvaartgoochelaar Quintus van Amstel, de Paarse Goochelaar. Hij laat op ingetogen wijze wonderlijk steunende magie zien.

De Rouwhuiskamer is een ‘Thuis-huiskamer'. In de hectische en onwerkelijke dagen na een overlijden, is het voor nabestaanden fijn om in een eigen, warme, vriendelijke omgeving jezelf te zijn. Dat geeft rust en ruimte. "Het huiselijke van de Rouwhuiskamer illustreert onze manier van werken als wij met nabestaanden vorm geven aan een uitvaart”, aldus de uitvaartondernemers.

Nieuw seizoen 

Britt en Cunera kijken terug op een geslaagd eerste seizoen van de Funeraire Salon. "Alle reden om vanaf september een nieuw seizoen van de Funeraire Salon te organiseren met wederom boeiende sprekers en bespreekbare thema’s. Wij houden u via deze krant op de hoogte!"

Wilt u in de mailinglist opgenomen worden om geïnformeerd te blijven over de Funeraire Salon of heeft u een andere vraag? Bel of mail gerust: tel. 026-32 58 440 of info@tumulus.nl. Informatie vindt u ook op de website www.tumulus.nl onder ‘actueel'.