Afbeelding
Foto:

Proefwinkel opent deuren in Geitenkamp

ARNHEM - De Geitenkamp is sinds zaterdag 21 mei een trekpleister rijker! Naast het Proeflokaal van ENJOY&Learn opent deze Arnhemse stichting een Proefwinkel. Hier kan men terecht voor allerlei lekkere dingen; van huisgemaakte kruiden en sausjes, tot drankjes, kazen, vlees en snacks. 

Stichting ENJOY&Learn is al jaren een begrip ‘op de Bult’. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans om hun talent te ontdekken en te midden van een professioneel team stappen in hun ontwikkeling te maken. 

De kracht van Enjoy is het gezamenlijke familiegevoel en de stoere uitstraling; "je bent niet zielig, maar je doet er toe en bent een waardevolle aanvulling van ons team. Je moet alleen zelf voldoende gemotiveerd zijn om iets positiefs van je leven te maken.”
Wat is begonnen binnen de horeca (keuken en bediening), is uitgebreid met zorg en dienstverlening op de tweede locatie op seniorencomplex Nieuw-Schoonoord in Velp. En nu een derde locatie op Geitenkamp 51 in Arnhem waar ook ruimte is voor dagbesteding en 1-op-1 begeleiding. "Met deze Proefwinkel wordt een nieuw concept neergezet waarmee een positieve bijdrage wordt geleverd om de Geitenkamp in een beter daglicht te stellen."