35e Bedriegertjestrail

ROZENDAAL - Dit jaar wordt de 35e editie van de Bedriegertjestrail op 1 juni een heel bijzondere!

De Bedriegertjestrail heeft, met een onderbreking van twee jaar vanwege corona, al jaren plaats op de eerste woensdagavond van juni. Dit jaar is dat woensdag 1 juni. De start van de 6 km is om 19.10 uur en deelnemers aan de 11 km worden om 19.30 uur weggeschoten. "Dit jaar hebben we wat te vieren en is de start en finish op een bijzondere plaats en wel in de kasteeltuin van Kasteel Rosendael. Een deel van het parcours loopt door het park en het achterliggende bos en heidegebied en is geheel onverhard."

Speciaal voor de kinderen is er dit jaar een kidsrun. De jongste kinderen van 4 tot 8 jaar lopen een parcours van bijna 1 km om het kasteel, door het park, langs de vijver, de schelpengalerij en de theekoepel. De start is om 18.15 uur. Kinderen van 9 tot en met 12 jaar starten om 18.30 uur en lopen een route van 2 km langs de achter het kasteel gelegen vijvers. Voor de kinderen die deelnemen is er een klein aandenken aan deze jubileumloop.

Inschrijven

Inschrijven voor alle afstanden kan via www.bedriegertjeslopers.nl. Kosten 2,50 euro voor de kinderen. Volwassen kunnen zich tot 31 mei voor 7,50 euro digitaal inschrijven. Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 18.00 uur bij start en finish en kost voor volwassenen 10,00 euro.