Lezing kind en autisme

ARNHEM - Als je kind autisme heeft, is het vaak zoeken naar wat er van jou als ouder verwacht wordt. Marsha Buuron van BijzonderBrein verzorgt woensdagavond 25 mei in Arnhem de lezing getiteld ‘Een knetter stevige basis voor je kind met autisme, wat is daar voor nodig?’ 

De lezing is in MAMS Coffee Arnhem, tegenover busstation Gele Rijders Plein, en begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. Tickets 5 euro en verkrijgbaar via bijzonderbrein.nl/lezingen of stuur een appje naar 06 - 1341 4598.

In de lezing vertelt Marsha wat de basisvoorwaarden zijn voor de best mogelijke ontwikkeling van kinderen met autisme. De lezing is vooral bedoeld voor ouders met kinderen met autisme die naar het regulier basisonderwijs gaan. Meer info: www.bijzonderbrein.nl.



Hele klus

“Opvoeden op zich is al een hele klus. Maar als je kind geboren is met een autistisch brein, vraagt dat ook van jou als opvoeder net even iets meer”, zegt Marsha. “Ik kom veel ouders tegen die niet goed weten wat hun kind nou precies nodig heeft. Want hoe autisme er uit ziet, dat is bij ieder kind weer anders. Deze ouders willen hun kind helpen, maar weten niet waar ze goed aan doen.” 

Met de lezing hoopt ze ouders te kunnen meenemen in de basisvoorwaarden die er nodig zijn voor de ontwikkeling van hun kind.