Charlotte Pouwels en haar team. (Foto: Spiros fotografie)
Charlotte Pouwels en haar team. (Foto: Spiros fotografie) Foto:

Totale leegverkoop bij beddenspecialist Topslapen in Arnhem en Elst

ARNHEM/ELST - Beddenspecialist Topslapen Arnhem en Elst gaat naar lang beraad het roer een beetje omgooien.

Charlotte Pouwels is en blijft de eigenaresse van beide winkels alleen de naam van de winkels wordt veranderd in Topslapen.nl, Slaapspecialist sinds 1989. 

"We besloten een wisseling te maken in ons assortiment- en merkenopbouw. Dit is de reden dat we 14 dagen flink gaan opruimen en dat veel showroom bedden en matrassen met hoge kortingen geprijsd zijn. We hebben super aanbiedingen in bed- en badtextiel en bieden je een leuke korting op de huidige collectie", weet Pouwels.

"Nieuw in ons assortiment zijn de merken Pullman en Perzona. Slapen als in een 5 sterren hotel, maar dan thuis! Dat is slapen op een boxspring van Pullman. De slaapadviseurs van Topslapen.nl laten jou graag alle verschillende mogelijkheden zien. Pullman staat voor ambachtelijk handwerk en ze maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Slapen op een Pullman staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort."

"Slaap je niet goed en ben je op zoek naar een matras wat compleet ingesteld is op jouw lichaam maak dan vandaag nog een afspraak voor jouw profielscan! En ervaar jouw persoonlijke matras van Perzona. Kortom genoeg redenen om een bezoek te brengen aan een van onze winkels in Arnhem en Elst. De leegverkoop start dinsdag 24 mei en eindigt op zaterdag 11 juni."
-Topslapen.nl Arnhem, Nieuwstraat 4, 026 442 2777
-Topslapen.nl Elst, Dorpsstraat 40, Elst, 0481 745 749
www.topslapen.nl