Wielerclinic speciaal voor vrouwen

ARNHEM - De Arnhemse wielervereniging Reto houdt op zondag 15 mei voor de tweede keer een wielerclinic speciaal voor vrouwen. 

Op sportpark Cranevelt wordt vanaf 10.30 uur in kleine groepjes een ronde gefietst. Op de racefiets delen voormalige profwielrensters en ervaren trainsters hun tips. Om 13.00 uur is er een door Reto aangeboden lunch en vervolgens kunnen deelnemers een workshop over voeding of fietsonderhoud volgen. De oud-profs die de clinic begeleiden zijn onder meer de voormalig Nederlandse kampioenen Vera Koedoder, Yvonne Brunen en Arenda Grimberg. Ook Chantal Beltman, Reto-lid en tweevoudig deelnemer aan de Olympische Spelen, is aanwezig voor hulp en tips. Deelname 5 euro per persoon. De uiterste inschrijfdatum is 12 mei. Meer informatie en inschrijven op reto-arnhem.nl/vrouwenclinic


Eldenia op zoek naar talentvolle meisjes

ARNHEM - Voetbalvereniging Eldenia is op zoek naar meisjes tussen 15 en 25 jaar die talentvol zijn en ambitie hebben. 

Het eerste vrouwenteam speelt in de Topklasse, het 2e team in de landelijke 1e klas en het opleidingsteam O20 jaar speelt ook landelijk. Ben jij talentvol en wil je je verder ontwikkelen met hulp van gediplomeerde trainers? Meld je dan aan voor zaterdag 28 mei. Wil je een proeftraining volgen op maandag 16 of 23 mei tussen 19.00 en 20.30 uur bij het MO20 team geef je dan op via opleidingen@eldenia.nl. Bij het vrouwen 2 team kun je elke dinsdag en donderdag een proeftraining volgen, opgeven via opleidingen@eldenia.nl. Heb je nog vragen dan kun je bellen met Gerrit Goossens Hoofd Opleidingen, tel. 06-22268414.