Knooppunt Velperbroek weekend dicht voor onderhoud

ARNHEM - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan knooppunt Velperbroek. 

Vanaf vrijdagavond 13 mei 22.00 uur tot maandagochtend 16 mei 05.00 uur is het knooppunt inclusief de op- en afritten volledig afgesloten voor verkeer. Het verkeer moet rekening houden met hinder en een omleiding met een extra reistijd van circa 30 minuten. 

Het asfalt op het knooppunt Velperbroek en op alle op- en afritten wordt vervangen. Daarnaast worden de verkeerslussen in de weg en de paaltjes die het verkeer scheiden op de aansluiting vanaf de N325 richting de A12 (naar Westervoort/Duiven) ook vervangen. Om de doorstroming en de veiligheid te verbeteren wordt de inrichting van het plein deels aangepast. De provincie voert tijdens de afsluiting onderhoudswerkzaamheden uit aan de vangrail van de N348. 

Verkeer op de A12 in de richting van Duitsland en Utrecht ondervindt geen hinder van de afsluiting. Verkeer wordt omgeleid via de N336, N338 en de N317 en via de A15, A50 en A12 in twee richtingen.
Zaterdag 14 mei wordt in de loop van de dag de verbindingsweg komende vanaf de A325 Arnhem richting Westervoort/Duiven opengesteld. Omleidings- en adviesroutes worden aangegeven met gele borden langs de weg. Meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl of bel de Landelijke Informatielijn, tel. 0800-8002 (gratis).


Banenmarkt Kronenburg

ARNHEM - Werkgeversservicepunt (WSP) Midden-Gelderland en UWV verzorgen vrijdag 13 mei van 15.00 tot 17.00 uur een Banenmarkt in Winkelcentrum Kronenburg. Samen met werkgevers in en rondom het winkelcentrum bieden WSP en UWV werkzoekenden hulp en advies bij het vinden van een baan. De Banenmarkt (op het plein voor de HEMA) is bedoeld voor iedereen die een baan zoekt in bijvoorbeeld de horeca of detailhandel. Er zijn diverse activiteiten, waaronder een cv check en presentaties van werkgevers met een vestiging in of rondom Winkelcentrum Kronenburg. Het Leerwerkloket en UWV informeren bezoekers over de mogelijkheden van (om)scholing en loopbaanadvies.
De Banenmarkt is toegankelijk voor iedereen. Werkzoekenden en werkgevers kunnen zich aanmelden of meer informatie opvragen via:
kandidaten@wsp-mg.nl