Snelders Sport is vernieuwd.
Snelders Sport is vernieuwd. Foto:

Sport 2000 Snelders Elst presenteert zich in nieuw interieur op heropeningsdagen

ELST - Speelt u binnenkort met door Nadal zelf gesigneerde tennisracket? Dat zou best eens kunnen, want bij de vernieuwde Snelders Sport maakt elke klant hierop kans. Tijdens de heropenings-/jubileumdagen (donderdag 12 tot en met zaterdag 14 mei) krijgt elke betalende klant een voucher. Daarmee is dit unieke exemplaar te winnen!

Tijdens die dagen profiteer je ook van 15 procent korting op de hele collectie (m.u.v. cadeaubonnen en afgeprijsde artikelen). Ook maakt iedere klant kans op een maand lang gratis rijden in een auto beschikbaar gesteld door Broekhuis Opel Elst (exclusief brandstof).

Sport 2000 Snelders Elst is al 42 jaar dé sportspeciaalzaak in Elst en omgeving. De zaak is gespecialiseerd in voetbal, tennis, padel, fitness en wandelen. Het bedrijf bedrukt in eigen beheer sportkleding, tassen en -ballen. En is specialist in het bespannen van rackets.

Niet alleen de sportbeoefenaar in de regio is klant bij Snelders Sport. De zaak is ook sportleverancier van grote bedrijven en instellingen, zoals de Radboud Universiteit en het Landal vakantiepark Puur Exloo. Deze landelijke afnemers bieden mede een sterke basis, waarvan de fysieke winkel in Elst (met nu ook een webshop) profiteert. 

Spectaculaire stunt: win een door Nadal 
gesigneerd 
tennisracket!

De sportzaak aan de Dorpsstraat in Elst heeft onlangs veranderingen ondergaan en kreeg een vernieuwd interieur en ingang. Daarbij is de nadruk gelegd op nog meer specialisatie, vooral wat betreft de tennis, padel- en voetbalsport. Ook de wandelsport zal in de toekomst meer aandacht krijgen. Snelders Sport is bovendien trendsetter in padelsport en heeft een speciale padelcorner ingericht.

Tijdens de heropenings-/jubileumdagen zorgt Snelders Sport voor een stunt door onder de klanten een door Nadal gesigneerde tennisracket te verloten. Kom de nieuwste collecties op sportgebied bewonderen en ontmoet er de medewerkers, die vol passie voor de sport je graag adviseren! Thuis je alvast informeren of bestellen? Bekijk de webshop van www.snelderssport.nl.

Sport 2000 Snelders Elst, Dorpsstraat 26, Elst, tel. 0481-374255, www.snelderssport.nl.

Snelders Sport is vernieuwd.