De Preacher Men.
De Preacher Men. Foto:

The Preacher Men

WESTERVOORT - De Preacher Men verzorgen zondag 15 mei een concert in De Verzameling aan de Brouwerslaan 1a in Westervoort. Aanvang 15.00 uur. Kaarten zijn vooraf te bestellen: info@deverzameling.nl.

The Preacher Men bestaat uit Efraïm Trujillo (saxofoon), Rob Mostert (hammondorgel) en Chris Strik (drums). Een scheurende saxofoon, een diep grommend Hammond-orgel en backbeats waar je gewoon niet bij stil kunt blijven zitten.

Na de release in 2016 van hun debuut Preaching Out Loud, keerden The Preacher Men dit voorjaar terug naar de studio om hun tweede album op te nemen, getiteld BLAUW, een ode aan de Blues. BLAUW verwijst zowel naar het muziekgenre als naar de stemming. 'Gevangen' in 9 ‘groovy-blue’ songs, waarvan 7 gloednieuwe composities van saxofonist en bandleider Trujillo. "Laat de Preacher Men je nu meenemen naar de tijd van rokerige bluesclubs in de zuidelijke staten. Ze zijn hier verzameld om je te bekeren tot hun soulvolle en funky muziek!" 

Hun laatste album ‘BLUE' werd zeer goed ontvangen door de Nederlandse nationale pers. Winnaar van de Edison Publieksprijs 2019, Beste bluesalbum van 2018 (Jazzism Magazine).


Voor meer informatie: info@deverzameling.nl, 026 442 84 97, www.deverzameling.nl