Gespreksdiner in Arnhem: ‘de kracht van kwetsbaarheid’

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Eet, drink en praat. Op zoek naar verdieping met tafelgenoten. Het gespreksdiner woensdag 11 mei bij ‘Plaatsmaken’ aan de Klarendalseweg 82A in Arnhem heeft als thema ‘De kracht van kwetsbaarheid’. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur. 

“Het is een diner met een diepere laag: over kwetsbaarheid. Kwetsbaarheid is volgens onderzoeker Brené Brown de basis van verbinding, vertrouwen en blijdschap. Daar gaat dit gespreksdiner over: wat het je brengt. En over hoe je dat dan doet, kwetsbaar zijn. Je ontdekt dat kwetsbaarheid moeilijk lijkt maar eigenlijk heel krachtig is. In dit gesprek gaan we samen op onderzoek uit. Laat je inspireren door de ontmoeting. Vind samen de verdieping”, aldus organisator iederal.

Aanmelden, kosten en meer info via https://www.iederal.nl/gespreksdiner-de-kracht-van-kwetsbaarheid-op-11-mei-2022-in-arnhem/

iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Meer weten? Kijk op iederal.nl.