Vrijwilligersvacature van de week: PR-medewerker Prodesse Conamur

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Historische Vereniging Prodesse Conamur heeft als doel het verspreiden van kennis van de geschiedenis van Arnhem en opkomen voor het historisch erfgoed. De vereniging is nu op zoek naar een PR-medewerker (m/v).

Als PR-medewerker ondersteun je bij het ontwikkelen van een strategie om een breder publiek te interesseren voor Prodesse Conamur en de Arnhemse geschiedenis en het (samen met het bestuur en andere betrokkenen) omzetten van die strategie in concrete activiteiten. Je bent actief op sociale media en het bijhouden daarvan zoals Facebook, Twitter en Instagram. Ook maak en verspreid je persberichten van de activiteiten. 

Draag je de (Arnhemse) geschiedenis een warm hart toe, heb je ideeën over de manier waarop we die geschiedenis op de kaart kunnen zetten en weet jij de weg in de sociale media, laat ons dan weten of jij bereid bent deze taak op je te nemen. Interesse? Neem dan contact op met Jos Huver, tel. 026 4433546 of via secretaris@prodesse.nl. Meer info: www.prodesse.nl 

Centrale

Ga voor informatie over andere vrijwilligersvacatures naar www.vrijwilligerscentralearnhem.nl  Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.