Doe je mee met State of Fashion?

ARNHEM - Voor het internationale mode evenement State of Fashion komen vanaf 3 juni van over de hele wereld ontwerpers naar Arnhem om hun ideeën, producten en technieken te delen met anderen. Wil jij jouw duurzaam alternatieve mode-initiatief ook tonen? Of wil je meehelpen de bezoekers te ontvangen? State of Fashion in samenwerking met het Arnhemse Bureau Ruimtekoers roepen Arnhemmers op om mee te doen.
Meedoen kan op verschillende manieren: door de evenementen te bezoeken, mee te doen met workshops, jouw eigen creaties of initiatief te laten schitteren of bezoekers helpen. Iedereen is uitgenodigd.

Je kan bijvoorbeeld zelf workshops organiseren, kledingstukken tentoonstellen die jij een nieuw leven hebt gegeven in het Walk in Wardrobe programma in Rozet. Of misschien heb je een leuk idee voor de Arnhemse textielmakers en wil jij een platform opzetten en mensen ontmoeten die ook bezig zijn met textiel. Op het Audrey Hepburn Plein zijn gesprekken, wandelroutes en lezingen met allerlei thema's. Jij kan dat programma aanvullen! Of je wordt een van de vrijwilligers die de bezoekers gastvrij ontvangt bij activiteiten of werkzaam is in het informatie- en ticketpunt. Voor meer informatie kijk op de website: www.stateoffashion.org/nl/.



https://bureauruimtekoers.nl/nieuws/doe-je-mee-state-of-fashion/