Het jonge en enthousiaste team van restaurant 55degrees.
Het jonge en enthousiaste team van restaurant 55degrees. Foto:

Restaurant 55degrees brengt het beste
uit twee culinaire werelden samen

ARNHEM - Arnhem is sinds kort een nieuw restaurant rijker: 55degrees. Je kunt daar genieten van een zes gangen keuzemenu voor een vaste prijs. Bij elke gang heeft u de keuze uit twee gerechten. Kies uw favoriete gerechten uit en creëer uw eigen menu. Maak de avond compleet met een wijnarrangement. Ook voor een heerlijke lunch bent u bij 55degrees aan het juiste adres.

"De inspiratie vloeit voort uit de klassieke Franse keuken en de moderne Japanse keuken. Met deze fusie creëren wij unieke en verrassende gerechten. We willen het beste uit twee werelden bij elkaar brengen", aldus eigenaar Xiang Tran. "Daarbij maken we gebruik van de nieuwste kooktechnieken en modernste keukenapparaten. Wij willen met onze gerechten en service de gasten keer op keer blijven verrassen."

"Ons team werkt elke dag vol met passie en enthousiasme. Wij blijven ons ontwikkelen en leren elke dag nieuwe technieken bij" 

"We zijn pas geopend maar we merken nu al dat onze gasten zich bij ons uitstekend vermaken. Urenlang tafelen is geen uitzondering. We horen terug dat ze zich hier echt thuis voelen. En dat is precies onze bedoeling. We bieden onze gasten niet alleen uitstekende gerechten maar ook een unieke beleving. Met mooie kunst en een smaakvol ingerichte ruimte gaan we voor het warme huiskamergevoel met een verrassend 'wauw-effect'."

Actie

Natuurlijk wordt de menukaart geregeld aangepast. "Elk seizoen zijn er weer producten die naar voren springen. We zijn nu al bezig met het selecteren van unieke producten zodat we medio april onze nieuwe gerechten kunnen introduceren." 
"En vanwege de vele enthousiaste reacties van onze gasten en de introductie van het nieuwe menu, hebben wij onze actie verlengt tot en met 31 mei 2022."

Restaurant 55degrees 
Mariënburgstraat 1 in Arnhem
tel. 026-7856487
www.55degrees.nl