Een professionele oogmeting.
Een professionele oogmeting. Foto:

Nieuw pand Lens Arnhem

ARNHEM - Na ruim 30 jaar heeft Lens Arnhem per 1 april een ander pand betrokken. De locatie aan de Steenstraat is ingeruild voor een nieuwe locatie op de hoek Nieuwstraat en Turfstraat. Alles is gelijkvloers en dat biedt meer mogelijkheden. Lens Arnhem is al tientallen jaren dé specialist op het gebied van gewone en medische contactlenzen. Op de nieuwe locatie is meer ruimte voor brillen en is een stille ruimte gemaakt, inclusief geluidscabine, voor het aanmeten van hoortoestellen. Lens Arnhem heeft dan een compleet aanbod. Alles voor ogen en oren. 
Lens Arnhem, Nieuwstraat 3 Arnhem, tel. 026-44 21 421 en kijk op www.lens.nl.


Lens Arnhem heeft de ambitie om op veel meer gebieden dé specialist te worden. Denk daarbij aan een onderwerp wat heel actueel is, namelijk Myopie-controle, het remmen van de achteruitgang van de sterkte bij kinderen door middel van lenzen en/of brillenglazen. Lens Arnhem is hard op weg op dat gebied een leidende positie in te nemen.

Op het gebied van oogmeten houdt Lens Arnhem zich naast de traditionele standaard metingen ook bezig met Fixatie-disperatie metingen, waar de samenwerking tussen de ogen extra gemeten wordt. Dit kan een oplossing zijn voor kijkproblemen die niet opgelost kunnen worden door alleen maar de sterkte te meten.