Popcentrum Jacobiberg presenteert line-up Paasconcerten

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Poppodium Luxor Live vormt tweede paasdag maandag 18 april het decor voor de 46e editie van de Paasconcerten. Een gratis toegankelijke festival van Popcentrum Jacobiberg. Van 14.00 tot 23.00 uur uur kun je genieten van acts uit Arnhem en omstreken. De line-up bestaat traditiegetrouw uit een paasbeste afspiegeling van wat er op muzikaal gebied bruist bij Popcentrum Jacobiberg en daarbuiten. Van rock tot hiphop, van pop tot punk: ontdek het allemaal tijdens de Paasconcerten. 

Er zijn drie stages (waaronder een PLANK stage) zijn waar dertien acts spelen: Boter bij de Vis, Dustbombers, Case Candy, Eliƫn, Hey Team, Jack Jarryd, John Mood (live), Mouflon, Paolo de Bonis jr., Penvriend, Tygo Ulta, Viccens en Wasted Youth Club.

Paasconcerten

De paasconcerten zijn het langstlopende popfestival van Arnhem. Het programma is traditiegetrouw weer een afspiegeling van wat er muzikaal bruist bij Popcentrum Jacobiberg en daarbuiten. Je kan los op bands en acts van verschillende genres in de grote zaal, bovenzaal en bij de Plank stage en als een dol konijn de dansvloer claimen. De host van dit jaar is de 23 jarige zangeres en songwriter Tosca.