Gezocht: gastvrouw of gastheer voor een Belevenis

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - De Belevenis in Arnhem is een belevingswereld voor mensen met een meervoudige handicap, diep dementerenden en ernstig zieke kinderen. Niet hun beperkingen maar hun mogelijkheden staan centraal. De Belevenis is volledig afhankelijk van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen geen bezoekers worden ontvangen.

Als vrijwilliger bij de Belevenis zorg jij dat een bezoek op rolletjes draait. Ongeveer een half uur voor aanvang van de gasten ben je aanwezig en zorg je dat de Belevenis wordt opgestart, dat alles er netjes uit ziet en dat de koffie klaar staat. Wanneer de gasten arriveren, laat jij hen de ruimte zien en assisteert waar nodig. Je maakt mogelijk dat het bezoek voor hen een ontspannen en waardevolle ervaring is. Als vrijwilliger heb je geen zorgtaken maar wel een luisterend oor en een gastvrije houding.

Je kunt zelf aangeven wanneer en hoe vaak je wilt werken. Eén keer per week is prima en één keer per maand is ook fijn. Je kunt het zelf bepalen. Werktijden zijn van 9.30 tot 13.00 uur en/of van 13.00 tot 16.30 uur.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een kijkje te komen nemen bij de Belevenis om te zien of het je aanspreekt. Laat het weten! Interesse of vragen? Stuur een mail naar info@debelevenis.nl met daarin je gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres). Meer info: www.debelevenis.nl

Meer vacatures

Informatie over andere vrijwilligersvacatures ga naar www.vrijwilligerscentralearnhem.nl  Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.