De Arnhemse Shuffle: gevarieerde muziek op iconische locaties in de binnenstad

ARNHEM - Zo'n 130 muzikanten spelen zaterdagmiddag 9 april van 14.00 tot 16.00 uur een verrassende mix van stijlen op zes iconische locaties in het centrum van Arnhem tijdens De Arnhem Shuffle. 

Er zijn steeds korte bijzondere optredens: van pop tot klassiek, van bigband tot wereldmuziek en van avant-garde tot fanfare. Luister naar een ontroerende vioolsolo of een groep slagwerkers op grote Japanse taiko's.  

Deelnemende artiesten zijn: de Big Bounce Band, violisten Peter van Praagh en Jasper le Clercq, ArtEZ klassiek met organist Johan Luijmes, kinderen van El Ele en Groot Klimmendaal, World Soundscape, slagwerkers en het fanfare-orkest van de WAMV.

Yeah, Yeah, Yeah, Do the Arnhem Shuffle!

Alle voorstellingen zijn binnen; onder meer in de Eusebiuskerk, de Historische Kelders en het Centraal Station. Een vrolijke gids begeleidt u op de wandelroute. U kiest zelf uw startpunt. 

De Arnhem Shuffle is een initiatief van de jarige West Arnhemsche Muziekvereeniging (WAMV). De vereniging bestaat honderd jaar en wil dat graag met u vieren. 

Dus loop mee op zaterdag 9 april en doe 'de Arnhem Shuffle'. Een kaartje kost 10 euro, t/m 16 jaar 5,00 euro, studenten en CJP 8,00 euro. 

Koop uw kaartje alleen online op de website www.wamv.nl. "Veel muziek voor weinig geld, in het centrum van Arnhem", aldus de organisatie.