Afbeelding
Foto:

Ruilbeurs en open dag Modevakopleiding

ARNHEM - De Modevakopleiding HJS, gevestigd aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem bestaat 1 april precies 30 jaar. De opleiding vormt binnenkort het decor voor een stoffenruilbeurs.

"Waarschijnlijk heb jij een stapel stoffen waarvan je weet dat je ze hoogstwaarschijnlijk niet gaat gebruiken. Misschien ben je er inmiddels op uitgekeken en zou je ze wel willen ruilen voor andere stoffen. Die mogelijkheid wordt geboden tijdens een stoffenruilbeurs op zaterdag 16 april", laat de Modevakopleiding weten.
Nog tot en met zaterdag 9 april kun je stoffen (en/of fournituren) bij de Modevakopleiding inleveren. Zij zoeken ze uit op kleur en/of materiaal en etaleren ze op 16 april. Je bent dan welkom van 11.00 tot 15.00 uur om nieuwe stoffen uit te zoeken. Als je zelf geen stoffen inbrengt ben je ook welkom, maar dan vanaf 12.00 uur.

"Mocht je stoffen hebben die je te kostbaar vindt om zomaar te ruilen, dan mag je deze verkopen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verkoop. Neem in dat geval even contact met ons op, zodat we kunnen zorgen voor een verkooppunt. Wij zorgen voor een drankje en een hapje en vragen iedereen om een vrijwillige bijdrage. Het ingezamelde geld maken wij over op Giro 555 voor hulp aan Oekraïne."

Open dag

Zaterdag 21 mei is er open dag van 11.00 tot 15.00 uur. "Wil je wat meer weten over één of meerdere cursussen, opleidingen, workshops of masterclasses of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij zoal aanbieden, dan ben je van harte welkom. Info:  tel 026-4433432 of kijk op www.modevakopleiding.nl.



Afbeelding