Messy Church van Leger des Heils

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Er is zondag 27 maart van 16.00 tot 18.00 uur een Messy Church – een nieuwe vorm van kerk zijn – in het gebouw van het Leger des Heils aan de Leidenweg 11 in Arnhem. “Samen spelletjes doen, creatief bezig zijn, ontdekken en vieren wat we uit de Bijbel kunnen leren en wat dat voor ons eigen leven kan en mag betekenen”, aldus de organisatie. 

Messy Church is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het christelijk geloof. Maar ook bijvoorbeeld voor mensen die de oude bekende verhalen over God op een nieuwe, andere manier willen beleven. Iedereen, elke leeftijd, is welkom!

“In deze viering staat centraal het Bijbelverhaal: De verlamde man. Op creatieve en ontspannen wijze gaan we hiermee aan de slag. We sluiten deze Messy Church af met een maaltijd waarin we mogen genieten van elkaars gezelschap. Het belooft een feest te worden waar we u en eventuele kinderen, kleinkinderen, buurtkinderen, kinderen van familie en vrienden van harte voor uitnodigen om dit met ons mee te beleven. Kinderen onder 6 jaar alleen onder begeleiding.” 

Voor de onkosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Daarvoor staat een collectebus klaar.

Opgave is noodzakelijk in verband met de maaltijd. Voor opgave of meer informatie over Messy Church kunt u mailen naar: korps.arnhem@legerdesheils.nl of bellen naar tel. 06-10189305. Graag ontvangen wij vóór 24 maart opgave van de namen en leeftijden van bezoekers.