Intratuin Elst 10 lentes jong: tuinfeest van 12 tot en met 18 maart

Algemeen Kort nieuws

ELST - Intratuin Elst viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Door haar klanten te inspireren in een gezonde, groene omgeving levert Intratuin de afgelopen 10 jaar een bijdrage aan het groener maken van de Betuwe. Haar 10-jarig bestaan viert Intratuin Elst geheel in stijl met een tuinfeest van zaterdag 12 tot en met vrijdag 18 maart.

Tijdens de feestweek wordt er groots uitgepakt onder het mom ‘Wie Jarig is trakteert’! Alle klanten zijn van harte uitgenodigd om gedurende deze week deel te nemen aan de activiteiten die georganiseerd worden of om te profiteren van de scherpe acties. 

Zonder taart, geen feest en daarom worden de klanten deze feestweek getrakteerd op een lekker gebakje in de Boerderij, de proeftuin van Intratuin Elst, een bekende plek voor ontmoeting onder de Betuwenaren.

Intratuin wil ook haar jongste klanten bij het tuinfeest betrekken. Op zaterdag 12 en zondag 13 maart zal dan ook het ‘kids tuinfeest’ gevierd worden. Een dag waarbij de kinderen de groene omgeving van de Intratuin op een leuke, maar ook educatieve manier nog beter leren kennen. 

Zo kunnen de kinderen deze dag bij binnenkomst genieten van de leukste hits van green DJ’s, kunnen ze de natuur ervaren door een wandeling over het ‘blotevoetenpad’ en kunnen ze luisteren naar de verhalen van een boswachter. 

Om iets terug te geven aan de kinderen én aan de omgeving van Intratuin Elst, ontvangen de kinderen na hun bezoek aan het tuinfeest een boom om zelf te planten. Zo kunnen de kinderen zelf aan de slag om hun eigen omgeving groener te maken. 

Vier jij samen met Intratuin Elst haar 10-jarig bestaan? 

Intratuin Elst, Nieuwe Aamsestraat 94 in Elst, tel. 0481 - 371 371, klantenservice@elst.intratuin.nl.