Scouting Andre de Thaye zoekt welpenleiding

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Scouting Andre de Thaye is op zoek naar een nieuw staflid voor de welpen (kinderen 7-11 jaar). Je komt terecht in een ervaren club stafleden die samen met de welpen elke vrijdagavond spelen rond het thema Jungle. 

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting organiseert elke week activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar. De welpengroep van Scouting Andre de Thaye maakt momenteel een sterke groei door waardoor een paar extra handjes niet overbodig zijn.

Je bent actief betrokken bij het uitwerken van de activiteiten op vrijdagavond. Ook de organisatie van het zomerkamp hoort erbij. Scouting Andre de Thaye is een wat kleinere scoutinggroep met momenteel zo’n 30 jeugdleden. 

Je bent beschikbaar op de vrijdagavond en bent bereid om daarnaast nog wat tijd in voorbereiding te steken. Het is een voordeel als je ervaring hebt met scouting, maar Scouting Nederland biedt brede ondersteuning en via de ScoutAcademy kun je workshops en trainingen volgen. Wij vragen vooral inlevingsvermogen in de leeftijdsgroep, creativiteit en spontaniteit.

Belangstelling of wil je meer informatie? Neem contact op met Sandra Venhoek, tel. 06-42842873 of via groepsinfo@andredethaye.nl  of kijk op www.andredethaye.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures, kijk op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.  Daar vindt u onder meer een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.