Presikhaaf Nieuws vol bedrijfsreportages en nieuwtjes

ARNHEM – In Presikhaaf Nieuws (een uitneembare, speciale bijlage van Arnhemse Koerier) worden de wijk Presikhaaf en haar ondernemers onder de aandacht gebracht. 

Deze uitgave staat boordevol reportages van bedrijven en ondernemers en nieuws omtrent activiteiten en bekende hotspots in de wijk. De wijk heeft een groot modern winkelcentrum: Winkelcentrum Presikhaaf met een grote diversiteit aan supermarkten, kledingzaken, schoonheidssalons, kleine restaurants, verswinkels, tal van speciaalzaken en meer. Winkelcentrum Presikhaaf nodigt uit voor een gezellig dagje winkelen met het hele gezin! 

De wijk Presikhaaf heeft een mooi park waar regelmatig grote evenementen plaatsvinden maar ook kleinschalige activiteiten worden georganiseerd. Kinderen kunnen zich in het park vermaken met natuurspeelplekken, een laaggelegen plek met waterloop en stapstenen. Er is verder een vijver, moeras met vlonder en wiebelbrug, houten klimsculpturen en een lange, hoge wilgentunnel met muziekstenen. In het park ligt een wandelpromenade die 's avonds door lichtzuilen wordt verlicht. Naast sporten op een van de verharde veldjes, skaten en skateboarden op een halfpipe kunt u ook heerlijk wandelen of gezellig picknicken. 
In het park bevindt zich Stadsboerderij Presikhaaf, een educatieve publieksboerderij. Een van de belangrijkste doelen van Stadsboerderij Presikhaaf is het fokken met zeldzame Nederlandse landbouwhuisdierrassen. Zo kunt u oude runderrassen als Lakenvelders en Blaarkoppen zien. Vlak naast het erf van Stadsboerderij Presikhaaf ligt Heemtuin Presikhaaf, volgens kenners de mooiste Heemtuin van Nederland!


Een heerlijke plek om te wandelen en tot rust te komen. En nog veel meer leest u in de Presikhaaf Nieuws!