Afbeelding
Foto:

Open inloop De Weldam: Voel je welkom!

Iedere werkdag geopend; tal van verschillende activiteiten

ARNHEM - Aan de Middachtensingel in Presikhaaf vind je één van de SWOA-locaties: De Weldam. Iedere werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur is De Weldam geopend en vinden er diverse activiteiten plaats. Als wijkbewoner ben je van harte welkom om aan te sluiten. Of kom gezellig een kopje koffie/ thee drinken!

Iedere maand is er een divers programma aan activiteiten, allemaal in het kader van Ontmoeten en Meer. Voor een kleine eigen bijdrage kan je aansluiten bij deze activiteiten. Een aantal voorbeelden:

Samen eten in De Eetkamer

Iedere werkdag om 12.30 uur verzorgt Vitanos een lekkere en gezonde maaltijd, bestaande uit een voor- hoofd en nagerecht. Sluit gerust een keer aan!

Samen zingen tijdens het zingcafé

Iedereen is van harte welkom om mee te doen met het zingcafé! Adriana Jens van Stadscompagnie neemt je spelenderwijs mee in allerlei liedjes. En dat in een gezellige en ontspannen sfeer.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de activiteiten die op de Weldam plaatsvinden. Wekelijks kan je ook aansluiten bij diverse clubs (kaarten, biljart, yoga, etc.) en bij eenmalige activiteiten die vaak in samenwerking met andere (buurt)initiatieven worden georganiseerd. Denk aan Kunstkijken met museum Arnhem, een cursus door Digislim, een Regenboogsalon of kookworkshop. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk op www.swoa.nl/de-weldam. Of loop een keer binnen voor het programma van de maand. We staan ook altijd open voor nieuwe ideeën!
SWOA is een Arnhemse Welzijnsorganisatie met als voornaamste doelgroep ouderen (vijfenvijftig plus). Ons aanbod is erg breed, van begeleiding thuis, tot activiteiten op locatie en in de wijk en alles daartussen. Daar zetten zo’n vijfhonderd (vrijwillige) medewerkers zich dagelijks voor in.

SWOA-locatie De Weldam, Middachtensingel 39 6825 HG Arnhem, 026 3611741, Weldam@swoa.nlContactpersoon Marjon van Baars, tel. 06-50624355, mbaars@swoa.nl.