Afbeelding
:

Hoetink Makelaars: dé makelaars van Presikhaaf!

‘Lijkt iets onmogelijk aan te kopen? Kom toch praten!’

ARNHEM – Een nieuwe woning kopen. In deze tijd lijkt het een bijna onmogelijke zaak. In vrijwel heel Nederland en Presikhaaf is daar geen uitzondering op. Donny Verboom van Hoetink Makelaars ziet echter voor huizenzoekers best wel lichtpuntjes. “Lijkt iets onmogelijk om aan te kopen, kom toch met onze adviseurs en makelaars praten.”

Hoetink Makelaars kent de huizenmarkt in Presikhaaf als geen ander. “We kennen de bewoners en hun wensen. We hebben regelmatig ook woningen, die niet op Funda staan. In de ‘stille verkoop’ van cliënten, die bijvoorbeeld in een echtscheiding verwikkeld zijn en om die reden geen bord in de tuin willen.”

Snel onderhandelen

Het inschakelen van Hoetink Makelaars als aankoopmakelaar zal goed kunnen uitpakken voor de koper. “Omdat we alle mogelijkheden van de koper kennen, kunnen we juist snel onderhandelen met de makelaar van de andere partij. De kans van slagen is beslist groter!”

Hoetink Makelaars: de sleutel 
naar uw nieuwe woning

Een woning kopen in de huidige oververhitte markt is een uitdaging, maar zéker niet onmogelijk! 

“Wij van Hoetink Makelaars helpen u graag bij uw zoektocht naar een woning die aan uw woonwensen en budget voldoet. Neem gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op.”

Luisterend oor en advies

Hoetink Makelaars onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht en een luisterend oor. ”We geven een reëel advies, dat horen we van onze cliënten. Onlangs bij een verkoopgesprek hebben we de verkoper het advies gegeven eerst de verbouwing van de woning te voltooien. Hierdoor lopen we natuurlijk de kans dat deze naar een collega-makelaar stapt. Maar een half jaar later kregen wij toch de opdracht tot verkoop van de verbouwde woning!”

Hoetink Makelaars, Cloekplein 2, Arnhem; 026 4434900; www.hoetinkmakelaars.nl