Afbeelding
Foto:

De nieuwe Fiesta en Focus staan te pronken bij
Wensink Ford: 'Je kunt hier de wagens beleven!'

ARNHEM – Wensink Ford nodigt iedereen uit op de presentatie van de nieuwe modellen Fiesta en Focus. Medio maart staan ze in de showroom en bij de Ford-dealer maken ze er een feestje van. De introductie is tussen vrijdag 4 en zaterdag 12 maart. Het complete verkoopteam staat een ieder te woord en natuurlijk staat er van beide nieuwe modellen een exemplaar klaar om een proefrit te maken!

Roy Keijzers van het verkoopteam is enthousiast over deze nieuwe Ford-modellen. “Natuurlijk, op internet krijg je een eerste indruk, maar in de showroom kun je de nieuwe wagen echt beleven! Je ziet de auto, je gaat achter het stuur zitten en je voelt het comfort! Je raakt in één oogopslag vertrouwd met alle knoppen en schakelaar, zo logisch en overzichtelijk.”

Strak en stijlvol

Zowel de nieuwe Fiesta als de Focus is een geliefde én praktische personenwagen. Ze vallen op door een strak en stijlvol design. Er is nagedacht over het in- en exterieur. Zo heeft de Fiesta standaard led-verlichting en beschikt over een Apple CarPlay of Android Auto. Standaard voorzien van 100pk, mogelijk nog uit te breiden tot 125pk. (standaard bij veel auto’s in deze klasse is 82 pk). “Opmerkelijk is het brandstofverbruik, dat in de praktijk echt 1:17/18 is.”

De nieuwe Focus is standaard voorzien van een navigatiesysteem, achteruitrijcamera en heeft eveneens een Apple CarPlay of Android Auto. “De Focus EcoBoost is een sterke automaat met (vanaf TitaniumX ) standaard 1500 kilogram trekgewicht. Ideaal voor de caravanliefhebber”, vertelt Roy Keizers, die de nieuwe modellen graag laat zien aan de klant.

Wensink Ford aan de Ringoven 25 in Arnhem is een Ford Store. Dat betekent dat deze alle Ford-modellen op voorraad hebben en kunnen laten zien. “Het is onze taak om de klant mobiel te houden. Iedereen is hier welkom. En indien gewenst, komen we bij de klant aan huis. Wij zijn Wensink. Aangenaam!”
Wensink Ford, Ringoven 25 Arnhem, tel. 026-2031395, info@wensink.nl.