Afbeelding
Foto:

Stichting Rechtswinkel Arnhem voorziet u geheel kosteloos en vrijblijvend van juridisch advies!

ARNHEM - Heeft u een vraag over een contract, heeft u een geschil met uw werkgever of wilt u weten hoe het zit met gerechtelijke vaststelling? Rechtswinkel Arnhem staat voor u klaar bij al dit soort vragen!

Sinds 1990 kunt u bij ons terecht voor juridische problemen en vraagstukken. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons team bestaande uit enthousiaste en gedreven rechtenstudenten (zie foto) die zich vrijwillig inzetten voor de Rechtswinkel. 

Rechtvaardigheid is niet vanzelfsprekend voor iedereen en is vaak ook prijzig. Wij willen iedereen gelijke kansen bieden door u te voorzien van kosteloos advies. Wij adviseren u over uw juridische positie en wat uw mogelijkheden zijn. Mochten wij er echt niet uitkomen of uw vraag verlangt professionele bijstand, dan kunnen wij u doorverwijzen naar professionele rechtshulp. Wij werken namelijk samen met een vast aantal advocatenkantoren in Arnhem, waarbij het eerste gesprek voor u gratis en vrijblijvend is.

Bij de Rechtswinkel staat professionaliteit en kwaliteit voorop. Met alle informatie die u ons verstrekt wordt zeer vertrouwelijk omgegaan. Bovendien wordt de kwaliteit van elk advies zo veel mogelijk gewaarborgd, doordat alle adviezen meermaals worden gecontroleerd en er gevorderde rechtenstudenten werkzaam zijn bij de Rechtswinkel.

Wij draaien twee keer per week spreekuur van 19.00 tot 20.00 uur in Arnhem. Op de maandag kunt u ons vinden in MFC Presikhaven en op de woensdag in de Wasplaats in de wijk Klarendal. Na afloop van het spreekuur voorzien wij u binnen een week van juridisch advies. Door alle relevante documenten en feiten te verzamelen en mee te nemen naar het spreekuur, kunnen wij u sneller en beter helpen. Wij kijken ernaar uit om de inwoners van Arnhem te helpen door middel van het geven van vrijblijvend juridisch advies!

Meer info op Facebook, LinkedIn en Instagram, www.rechtswinkelarnhem.nl of neem contact op via info@rechtswinkelarnhem.nl.De Rechtswinkel is afhankelijk van vrijwillige bijdragen, wilt u Rechtswinkel Arnhem financieel steunen dat kan via de website.

Afbeelding