Afbeelding
Foto:

Budo Sport Arnhem... gewoon doen

ARNHEM - Stichting Budo Sport Arnhem is een actieve en gezellige sportclub, waar zo’n 750 sporters in de leeftijd van 3 tot 95 jaar wekelijks actief zijn. De sportclub is gevestigd aan de Dunoweg 2 in Presikhaaf en heeft daar de beschikking over sportaccommodatie ’t Luifeltje’, met twee ruime sportzalen en fitness ruimte.

Budo Sport Arnhem werkt intensief samen met Sportschool Milder. Samen bieden ze een ruim aantal sporten aan zoals Judo, Karate, Jiujitsu en Streetdance voor de jeugd. En er zijn energieke en motiverende groepslessen als Bodyshape, Callanetics, Pilates, Yoga en Zumba.

Speciaal voor de oudere sporter: Tai Chi, Yoga, Fifty-fit en 50+ Fitness.

Budo Sport Arnhem en Sportschool Milder hebben voor al hun sporten ‘kwaliteit’ hoog in het vaandel staan. ‘Kwaliteit voor een betaalbare prijs’ is het motto.

Budo Sport Arnhem onderscheidt zich met andere sportscholen door de ongedwongen en gezellige sfeer waarin gesport kan worden. Veel kinderen en/ook andere bewoners uit de wijk Presikhaaf hebben hun sportieve draai bij Budo Sport Arnhem gevonden. Is het niet vanwege de aantrekkelijke gezinskorting, dan wel vanwege het gratis 2e uur dat elke sporter krijgt aangeboden. 
Loop gerust eens binnen voor informatie of doe vrijblijvend mee aan een of twee proeflessen.

Sportlocatie: Dunoweg 2 in Arnhem, tel. 026-3637602, kijk voor meer informatie en complete sportaanbod op de website 
www.budosportarnhem.nl

Afbeelding