Afbeelding
Foto:

HB Schoenmode: eigentijdse
schoenen voor het hele gezin

ARNHEM - Wie bij HB Schoenmode naar binnenloopt, ziet een zeer uitgebreid assortiment dames-, heren- en kinderschoenen maar ook pantoffels, tassen, accessoires en wandelschoenen.  

De speciaalzaak heeft modeschoenen van onder meer de merken Maruti, PME Legend, Gabor, Australian en Post Exchange in huis. HB Schoenmode is ook hét adres voor comfortschoenen in breedtematen (met merken als Xsensible, Durea, Waldlaufer, Solidus). En ook de keuze kinderschoenen is enorm, tot en met maat 42 smal en breed. 

Voor wie het moeilijk vindt goed passende en lekker lopende schoenen te vinden (met of zonder op maat gemaakte (steun)zolen - zonder orthopedische uitstraling) is bij HB Schoenmode op het juiste adres want u krijgt vakkundig advies.    

De nieuwe collectie voor het voorjaar is kleurrijk en uiteenlopend: van klassieke loafers tot trendy sneakers, in diverse prijsklassen. Tot eind februari profiteren klanten nog van 20% extra kassakorting op alle afgeprijsde artikelen. 

Herman Buil (HB) begon in 1989 samen met zijn vrouw een winkel in Presikhaaf. Door de jaren heen kwam daar een winkel in Dieren bij en sinds 2016 een derde winkel in Velp. Inmiddels heeft dochter het stokje van haar vader overgenomen en staat zij samen met haar moeder aan het roer.
HB Schoenmode, Hanzestraat 248 Arnhem, tel. 026-3613229, www.hbschoenmode.nl