Afbeelding

Weet u verborgen showroom van De Wolff Zonweringen te vinden?

ARNHEM – De Wolff Zonweringen heeft een gerenommeerde naam in Presikhaaf. Dit bedrijf van Wilco en Ronald de Wolff timmert flink aan de weg. Je ziet hun bedrijfswagen vaak door Presikhaaf rijden. De winkel aan de Griftstraat is er niet meer. Waar is De Wolff Zonweringen gebleven?

Sinds 1965 is zijn de gebroeders Wilco en Ronald de Wolff specialisten op het gebied van zonweringen. Jarenlang gevestigd aan de Griftstraat. Sinds twee jaar in een nieuw pand. Mét werkplaats en showroom met daarin een breed aanbod zonwering. Waar? Het bedrijf zit op een steenworp afstand van Presikhaaf in IJsseloord aan Delta 34!

In dit pand is meer ruimte om de zonwering te tonen. Van binnen- en buitenzonwering, screens en markiezen tot aan rolluiken en schermen. Van kwaliteitsmerken als Luxaflex en Sunmaster. Voor elke situatie heeft De Wolff een passende oplossing.

Je bent hier welkom op maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur. Andere tijden op afspraak. Aan de Delta 34 aangekomen? Er is voldoende parkeergelegenheid. Je ziet de showroom niet? Bel aan en je wordt vriendelijk naar de toonzaal geleid. Die zit achter de gevel verborgen!
Deze zomer al genieten om de zon in jouw huis zelf te kunnen regelen? Tip van de gebroeders: Bestel op tijd vanwege mogelijk lange levertijden.
De Wolff Zonwering, Delta 34, IJsseloord II, Arnhem; 026 3617213;
www.dewolffzonwering.nl.