Afbeelding
Foto:

Computershop Arnhem al jaren vertrouwd en betrouwbaar adres

ARNHEM - Al 35 jaar een vertrouwd adres, Computershop Arnhem. "Je kunt gerust stellen dat we gaan voor continuïteit en niet voor de korte termijn. Een wel zo geruststellende gedachte voor onze klanten", aldus eigenaar Edwin Weststrate. 

"Bijna alles wat we verkopen kunnen we ook repareren.  We staan dicht bij de mensen en spreken duidelijke taal. En is de officiële garantieperiode afgelopen, ook dan staan we onze klanten graag ter zijde."   

"De meeste producten die we in onze winkel presenteren, hebben we op voorraad." En dat assortiment van de speciaalzaak is gerust indrukwekkend te noemen. Van notebooks, tot printers en van kant en klare desktops tot losse componenten voor de zelfbouwer, accessoires, printers en nog veel meer. "Voor aankoop en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! En natuurlijk krijgt u altijd deskundig advies. Wij kennen de artikelen die bij verkopen van A tot Z." En dat wordt gewaardeerd want de klanten komen niet alleen uit Arnhem maar ook uit plaatsen als Zevenaar, Huissen en Bemmel.    

"Graag wil ik iedereen uitnodigen om gewoon eens een keer naar binnen te stappen en kennis te maken met ons uitgebreid assortiment en technisch team. We hebben service hoog in het vaandel staan en een professioneel oog voor detail. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod!"   
Computershop Arnhem, Gamerslagplein 2 Arnhem, tel. 026 - 362 8250,
www.computershoparnhem.nl.