Afbeelding

Met Sifa Clinic een jong, strak
en gezond uiterlijk!

ARNHEM – Weet u hoe het komt dat veel inwoners van Presikhaaf er zo jong, strak en gezond uitzien? Je ziet er steeds meer mensen stralen! Kent u het geheim? Wij wel: Sifa Clinic! In deze door Anbos en Zhong erkende clinic werken gediplomeerde specialisten.

Sifa Clinic heeft als professionele clinic jaren ervaring en kent een reeks aan therapieën. Van acupunctuur tot laserbehandelingen. We noemen hier enkele, om te beginnen met een geheel nieuwe: Rasping. Bij Rasping wordt vet en cellulites pijnloos weggehaald met radiografische geluidsgolven. Succesvol toepasbaar en bij de heupen en buik. Na een eerste keer ziet u al resultaat!
Velen kiezen voor cosmetische acupunctuur: voor vermindering van rimpels, wallen en hangende oogleden. Snel resultaat, omdat u er op een feest stralend wilt uitzien? Neem dan een hydralift, een dieptepeeling. Samen met de specialist kiest u de juiste behandeling.
Afvallen? Dan is Cryo-therapie aan te raden. Vet wordt pijnloos bevroren en in combinatie met een dieetplan zijn in 6 tot 8 weken goede successen te behalen.
Ontharen? Sifa Clinic beschikt over de GentleMaxPro, het beste laserapparaat. Werkt zonder gel, maar met een geïntegreerd koelsysteem.
Afspraak maken wordt aanbevolen (telefonisch of via website). Sifa Clinic, Waalstraat 22, 026 - 2001818 en Hommelseweg 29, 026 - 3792627 Arnhem, www.sifaclinic.nl. In het voorjaar opent Sifa Clinic in Kleef een derde vestiging.