Afbeelding
Foto:

Droomauto’s met het ‘Service-Plus’ principe

MK Autobedrijf en JP Autobedrijf samen onder één dak

ARNHEM – Net dat extra stapje meer voor de klant. Tijdens en nà de aankoop. Daarvoor zetten MK Autobedrijf en JP Autobedrijf zich in. Ze noemen dat het ‘Service-Plus’-principe. Beide bedrijven – gevestigd onder één dak met samen circa honderd occasions – ontvangen hun klanten in de gloednieuwe stijlvolle showroom aan de Veldoven in Presikhaaf. 

Een showroom, dat alles in huis heeft om zich ‘het autobedrijf van de toekomst’ te kunnen noemen. MK Autobedrijf was gevestigd aan de Overmaat en vond een half jaar geleden aan Veldoven een grotere ruimte, waar Joey Kuster nu met JP Autobedrijf als buurman werkt onder één dak. Joey Kuster (MK Autobedrijf) had reeds een goede samenwerking met Jean-Pierre Pieper (JP Autobedrijf). Beide bedrijven vullen aan de Veldoven elkaar qua aanbod naadloos aan.

MK Autobedrijf richt zich op jonge, vrijwel nieuwe auto’s in het hogere segment met merken als Mercedes, BMW, VW, Audi, Volvo en Toyota. Joey heeft een oog voor kwaliteit en een goede neus voor de aankoop van luxe, exclusieve auto’s. De auto’s worden naast aankoop in Nederland, ook betrokken door dealerimport. Kopers kunnen daarom ook bij de plaatselijke dealer voor service en garantie terecht.

Ze worden showroom klaargemaakt en ook op het net gezet; de prijzen zijn all-in-prijzen, inclusief Nederlands kenteken, inclusief aflevering. MK Autobedrijf staat bekend om het aanbod van vrijwel nieuwe auto’s tegen de prijs van een gebruikte.

Middensegment

JP Autobedrijf richt zich op de jong gebruikte kwalitatief goede auto’s in het middensegment met prijzen van vijf- tot vijftienduizend euro. Met merken als Peugeot, Renault, Nissan en Seat. Geselecteerd op basis van een betaalbare auto, die geheel voldoet aan de wensen en budget van de klant.

De occasions worden geleverd met fabrieks- en Bovaggarantie. Voor extra zekerheid kan een Bovag-garantiepakket van 3 of 6 maanden worden aangeschaft. Naast de aan- en verkoop (en lease) wordt vanuit de vestiging ook MK Wrapping, MK Tinting, MK Rims en MK Black aangeboden. Zie de websites www.mkautobedrijf.nl; www.jpautobedrijf.nl.

MK Autobedrijf, Veldoven 11-10, Arnhem; tel. 026-7260990; www.mkautobedrijf.nl

JP Autobedrijf, Veldoven 11-11, Arnhem; tel. 026-2024052; www.jpautobedrijf.nl

Afbeelding