Een schoonmaakster aan het werk.
Een schoonmaakster aan het werk. Foto:

Schoonmakers doen belangrijk werk

BEMMEL – Iedere dag een schoon gebouw; het lijkt vanzelfsprekend. Eigenlijk verdienen schoonmakers het respect en waardering van iedereen. Want hoe zou de wereld er uitzien als er geen schoonmakers zouden zijn? Als je dat bedenkt, kijk je anders naar de schoonmaker. Misschien heb je dan zelfs wel interesse in dit vak. Bij Schoonmaakbedrijf Aalbers komen ze graag met je in gesprek!

Realiseer je eens, dat de schoonmaker wegvalt... Het is niet schoon waar je werkt of naar school gaat. En hygiëne wordt daardoor onvoldoende. Niemand die dat wil! Net als iedere andere organisatie moet Schoonmaakbedrijf Aalbers in Bemmel momenteel roeien met de riemen die het heeft. 

“We redden het, maar er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. Natuurlijk, elk schoonmaakbedrijf heeft plek voor medewerkers. Schoonmakers kunnen overal terecht", aldus Bart van Gurp van Schoonmaakbedrijf Aalbers. Je hoort hem niet zeggen dat zij het beste bedrijf zijn. “Wij willen realistisch zijn en met iedereen die interesse heeft, in gesprek. Kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Jong en oud, voor iedereen is er werk. Parttime en fulltime. Op locatie en dichtbij huis.” 

Vierhonderd personeelsleden

Bij Schoonmaakbedrijf Aalbers met leuke opdrachtgevers werken vierhonderd mensen. Een belangrijke voorwaarde is, dat het personeel van Aalbers altijd werkt als de opdrachtgever ook aanwezig is. "Zo groeit er contact, waardoor er begrip voor elkaars situatie is.”

Een misverstand is de hoogte van verdienste. “We werken volgens cao-normen, en die liggen hoger dan bijvoorbeeld in de horeca”, aldus Van Gurp. “We zorgen voor de opleiding voor een branche-erkend diploma. En... binnen het bedrijf werken we allen met plezier: ‘cleaning with a smile’.

Interesse gekregen? Maak een afspraak! Ook in jouw regio zijn er vacatures!

Meer informatie

Schoonmaakbedrijf Aalbers, Dorpsstraat 91 in Bemmel. Tel. 0481-463147; www.smb-aalbers.nl.