Afbeelding
Foto:

Klanttevredenheid staat hoog in vaandel van Autobedrijf Vlamoven

ARNHEM - Een reguliere APK, een kapot lampje vervangen, een band plakken maar ook voor een complete motorrevisie of de vernieuwing van de versnellingsbak: bij Autobedrijf Vlamoven draaien ze er hun hand niet voor om.   

"Je kunt bij ons echt terecht voor alles wat met je auto te maken heeft", weet Ali Erdogan. "We zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van álle automerken. En of het nu benzine, diesel of een elektrische auto betreft, bij ons bent u aan het juiste adres. We hebben de kennis in huis om u altijd van dienst te zijn." 

Erdogan werkt al meer dan 25 jaar in de autobranche en al bijna 10 jaar runt hij samen met zijn broer Ahmet een eigen bedrijf gevestigd aan Vlamoven. "We hebben in bijna tien jaar al een vaste klantenkring opgebouwd en die klantenkring groeit." De broers zien de toekomst met vertrouwen tegemoet, blijven zich ontwikkelen en hebben ook ruime kennis en ervaring met hybride auto's.  

Hoog in het vaandel staan klanttevredenheid, een uitstekende service en volledige transparantie. "We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn en bij ons is er volledige openheid als het gaat om welke werkzaamheden wij verrichten en wat de kosten zijn. Geen verrassingen!" De werkplaats is ook zaterdag geopend en klanten kunnen er tot 19.30 uur terecht.
Autobedrijf Vlamoven, Vlamoven 6 Arnhem, tel. 026 - 361 1499,
www.autobedrijf-vlamoven.nl



  


Autobedrijf Vlamoven is al sinds 2013 één vertrouwde naam in Arnhem. De uitstekende service en de professionele werkplaats, heeft het bedrijf vele tevreden klanten. Autobedrijf Vlamoven is een allround en universeel autobedrijf dat de kennis en ervaring heeft om alle merken en modellen te onderhouden. Kwaliteit is gegarandeerd bij Autobedrijf Vlamoven. Er is ruim voldoende kennis in alle moderne auto's, ook is er ruime kennis en ervaring in hybride.



U kunt bij ons terecht met uw benzine, diesel of hybride  auto voor o.a. alle reparaties, diagnose, onderhoudsbeurten, bandenwissel en chiptuning etc. 


Autobedrijf Vlamoven
Vlamoven 6
6826 TN Arnhem