Afbeelding
Foto:

Je wordt vanzelf blij en vrolijk van
speciaalzaak Singer Presikhaaf

ARNHEM - Wie bij Singer Presikhaaf één voet over de drempel zet, wordt vanzelf vrolijk. De kleurrijke, aaibare materialen springen in het oog. "Ik werk hier al tien jaar en ik ben al tien jaar blij!", aldus eigenaresse Marjan Matser.   

De oppervlakte van de winkel is dan misschien bescheiden, het zeer ruime assortiment is dat zeker niet! Garen, wol, knopen, ritsen, kralen, naaimachines, scharen, kant en klare borduurpakketten. Echt te veel om op te noemen.
En daarin zit 'm nou net de kracht van deze speciaalwinkel. Beleving op en top. "Natuurlijk heb ik een website en kun je ook daar het assortiment bekijken maar mijn klanten willen toch graag zelf kijken, voelen, ruiken en zich zo laten inspireren."
Voor iedereen die graag als hobby wil borduren, naaien, breien, haken of knutselen: Singer Presikhaaf helpt u graag met deskundig advies en materialen. De winkel is gezellig vol maar Marjan weet precies waar alles staat en ligt. Is de klant op zoek naar een specifiek item, ze weet het artikel feilloos te vinden.
Haar klantenkring bestaat niet alleen uit dames. "Absoluut niet. Ook mannen en de jeugd weten de winkel te vinden. Dankzij Facebookgroepen is onder jongeren haken momenteel heel populair. En er is ook veel belangstelling voor sokken breien." Voor creatieve ideeën en inspiratie moet u zeker eens op bezoek gaan bij Singers. Binnenkort gaan ook de workshops weer van start. Singer Presikhaaf, tel. 026-3617373, info@singerpresikhaaf.nl, www.singerpresikhaaf.nl