Rooster's Arnhem | Winkelcentrum Presikhaaf
Rooster's Arnhem | Winkelcentrum Presikhaaf Foto: Casper van Dort

Rooster's Presikhaaf: huisgemaakt en kakelvers

Wie komt het team versterken? 'Het is gewoon hartstikke leuk werk'

ARNHEM - Wie langs Rooster's Presikhaaf loopt, moet het water wel in de mond lopen. "Al onze producten zijn lekker, kwalitatief uitstekend en natuurlijk vers", weet Bas Bulten.

In april is het 4 jaar geleden dat Bulten begon bij Rooster's Presikhaaf. "En al die tijd sta ik hier met het grootste plezier. We bieden onze klanten natuurlijk een prachtig product maar zeker ook een stukje beleving. En dat wordt zeer gewaardeerd want onze klanten komen niet alleen uit heel Arnhem maar ook uit plaatsen als Doesburg, Zevenaar en zelfs Nijmegen. Dat zij speciaal voor ons naar Presikhaaf rijden, zegt wel iets over onze kwaliteit en vakmanschap." Geen wonder dat in de loop der jaren een vaste klantenkring is opgebouwd.  

Het assortiment is zeer uitgebreid. Van verse broodjes en kipgehaktballetjes tot spareribs, hotwings en natuurlijk de gegrilde kippenpoten. "Die laatste zijn echt de grote trekker, je krijgt veel voor weinig geld." En voor wie van makkelijk houdt, heeft een grote keuze uit kant en klare maaltijden. Populair is de kippan. "Ideaal voor feestjes en bijeenkomsten. Heerlijke hapjes die in slechts 20 minuten warm zijn."  

Bij Rooster's Presikhaaf is niets pre-fab. "We maken alles zelf met alleen maar verse producten. En daar zijn we trots op. Ik ben ook trots op de uitstraling van onze zaak én trots op het geweldige team. We doen het hier echt allemaal samen. We hebben een leuk, enthousiast team dat van aanpakken houdt. En het is leuk om dagelijks niet alleen met een fijn product maar ook met mensen bezig te zijn. Daarom werk ik zo graag in de detailhandel. Je werkt zelfstandig en doet je eigen ding én je werkt in een team. Hoe leuk is dat! We willen heel graag ons team uitbreiden. Of je nu fulltime of parttime wilt komen werken, laat het ons weten. We nodigen je graag uit voor een gesprek."

Belangstelling in het bereiden en verkopen van maaltijden, kipproducten en broodjes? Stuur je cv, een korte motivatie en een recente pasfoto naar presikhaaf@roosters.nl. 
Rooster's Maaltijd & Grill Presikhaaf,
tel. 026-3031595, roosters.nl.

  






De vitrine biedt een zeer smakelijke aanblik met diverse producten. 



Wij bezorgen nu ook bij jouw thuis! In Arnhem maken we gebruik van een collectief met het winkelcentrum. Je kan via de site van winkelcentrum Presikhaaf je bestelling plaatsen bij ons en vele andere aangesloten winkels.

Afbeelding