Henk Dijkman in de werkplaats. Wie wordt zijn collega?
Henk Dijkman in de werkplaats. Wie wordt zijn collega? Foto: Krang

De Witte Smid Aanhangers biedt passende en
professionele oplossing voor elk transport

De Witte Smid Aanhangwagens is al 101 jaar (!) een begrip in Nederland op het gebied van aanhangwagens en trailers. Met maar liefst vijf vestigingen (waaronder op Industrieterrein IJsseloord 1 in Arnhem) staat De Witte Smid garant voor kwaliteit, service en creativiteit. "We hebben alles wat je aan een trekhaak kunt hangen, met uitzondering van caravans. Voor elk transport hebben wij wel een passende oplossing of creëren we er één", aldus Henk Dijkman, werkzaam bij De Witte Smid Arnhem.

Wie rondloopt bij De Witte Smid of de website bekijkt, kan maar tot één conclusie komen: bij De Witte Smid kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment van onder meer open en gesloten aanhangers, auto- en machinetransporters, paardentrailers, bagagewagens, transportwagens, diepladers en nog veel meer. 

"U kunt bij ons terecht voor verkoop en verhuur en ook voor reparaties en onderhoud"

De Witte Smid is dealer van een groot aantal bekende fabrikanten met ieder een eigen specifiek productaanbod. Tezamen bieden deze merken een passend antwoord op vrijwel iedere vraag.

Uit voorraad leverbaar

Doordat De Witte Smid over een groot assortiment aan voorraad beschikt, kan het merendeel van de aanhangwagens direct uit voorraad geleverd worden. U heeft daarbij de keuze uit een grote diversiteit in maatvoeringen en gewichten. 

Persoonlijke wensen

"U kunt bij ons terecht voor verkoop en verhuur en ook voor reparaties en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren standaardmodellen maar kunnen alles aanpassen aan de persoonlijke wensen van de klant. En niet alleen bedrijven en ondernemers maar ook particulieren weten ons goed te vinden."  

De reguliere onderhoudsbeurten worden door De Witte Smid zelf uitgevoerd. De werkplaatsen zijn er op ingericht om snel en vakkundig reparaties uit te voeren. En alle reparaties worden volgens de erkende richtlijnen uitgevoerd. 

Mobiele werkplaats

Als extra service beschikt De Witte Smid over een mobiele werkplaats. U kunt uw aanhangwagen(s) op elke locatie laten onderhouden. Service en kwaliteit waar en wanneer u wilt. Deskundige monteurs repareren direct en voeren op locatie zelfs DWS keuringen uit, wel zo handig.  

"We kunnen in onze
werkplaats wel wat extra handjes gebruiken"

Ook voor het huren van een aanhangwagen of trailer kunt u bij De Witte Smid terecht. Alle vestigingen beschikken standaard over open en gesloten wagens voor de verhuur. Neem wel vooraf telefonisch contact op om er zeker van te zijn dat de wagen van uw voorkeur beschikbaar is. 

Dijkman werkt met heel veel plezier in Arnhem. "Het is zeer afwisselend werk. Je hebt contact met de klant én je kunt in onze eigen werkplaats lekker sleutelen. We zijn nu wel naarstig op zoek naar nieuw personeel. Voor het onderhoud en de jaarlijkse servicebeurt kunnen we wel wat extra handjes gebruiken. Dus lijkt het je leuk om als monteur aan de slag te gaan, neem gerust contact met ons op."

Meer informatie

De Witte Smid Arnhem is gevestigd aan
Vlamoven 47, tel. 026 - 3637 934,
arnhem@wittesmid.nl, www.wittesmid.nl.







Verhuur

Ook voor het huren van een aanhangwagen of trailer kunt u bij ons terecht. Al onze vestigingen beschikken standaard over open en gesloten wagens voor de verhuur. Tevens hebben wij aanhangers om langere lengtes van 4, 6 en 8 meter mee te vervoeren, autotransporters, motortrailers en koelwagens. Neem vooraf telefonisch contact met ons op om er zeker van te zijn dat de wagen van uw voorkeur beschikbaar is. De huurtarieven kunt u vinden via deze link.

Speciaalbouw

Heeft u specifieke wensen, waar wij met het bestaande aanbod niet aan kunnen voldoen? Geen probleem! Onze vestiging in Raalte is speciaal ingericht voor de productie van op maat gemaakte aanhangwagens, transporters, schamelwagens, opbouw van truckjes enz.. Zoekt u naar een afwijkende maatvoering, heeft u speciale wensen voor een opbouw of wilt u samen een volledig nieuw ontwerp realiseren? Wij kunnen aan vrijwel ieder verzoek voldoen. Zo krijgt u altijd een aanhangwagen die exact voor uw doeleinden geschikt is. Uiteraard worden alle werkzaamheden volgens de technische voorschriften uitgevoerd.



Voor diegene die een aanhangwagen net te weinig gebruikt om er een te kopen verhuurt De Witte Smid aanhangwagens voor elke klus of transport. Van een verhuizing tot het vervoeren van uw paard, altijd de juiste aanhangwagen"


ook occasions 


Webshop 

De vraag naar aanhangwagen onderdelen, die het liefst online besteld kunnen worden, wordt steeds groter en natuurlijk gaan wij met de tijd mee en hebben wij onlangs een online aanhanger onderdelen website opgezet waar u de meest gangbare aanhanger en paardentrailer onderdelen kunt bestellen.


Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934




Een kleine selectie uit het zeer uitgebreide aanbod.