Afbeelding

Bij Nama in Arnhem vind je een wereld aan verf, behang en glas!

ARNHEM – Aan het klussen thuis? En weet je niet exact welk materiaal en hulpmiddelen je nodig hebt? Heb je advies nodig over het gebruik ervan? Dan is Nama aan de Vlamoven op Presikhaaf hét adres voor je. De specialisten helpen je met vakkundig advies en geven een perfecte service. En bovenal: Nama beschikt over een wereld aan verf, glas en behang!

Kom kijken en stap mee in de wereld van Nama. De immens grote zaak beschikt over nagenoeg alle merken verf, beits en lak. Van bekende en soms ook wat onbekende merken in vele kleuren. Voor elk doel heeft Nama het juiste product. 
Vraag aan specialist Willem van Santen (of zijn collega) welk product jij het beste kunt gebruiken. Hij geeft er het juiste gebruiksadvies bij met tips voor het juiste gereedschap! Extra tip: vraag naar het betaalbare en ook door professionals gebruikte superieure huismerk!

Behangen is helemaal hot! ‘s Werelds grootste collectie vind je bij Nama. Bekijk er in alle rust de stalen. Keuze genoeg in meer dan honderden behangboeken! Hanneke en Vivian maken je graag wegwijs in het jungle van alle mogelijkheden. 

Verf, kleur, behang gekozen? En bijpassende gordijnen en vloeren nodig? Met de vloeren en gordijnen maak je het interieurplaatje bij Nama compleet! Zien we je binnenkort?

Nama, Vlamoven 1-IJsseloord, Arnhem; tel. 026 - 3636304; www.nama.nl.