Afbeelding
Foto:

'Bakker Hilvers, brood dat je deelt...'

Samen met klanten ook oog hebben voor kansarmen in Presikhaaf

ARNHEM – Brood eten we elke dag. Tijdens het ontbijt, de lunch en tussendoor. Samen genieten we er van. Zeker als het brood van Bakker Hilvers komt. Daar bakken ze ambachtelijk mét aandacht en pure ingrediënten. En het smaakt nog lekkerder als je de belofte van de bakker kent: ‘Bakker Hilvers, brood dat je deelt’.

Bakker Hilvers is alom bekend in Arnhem en regio met vijftien winkels, waarvan één in winkelcentrum Presikhaaf. De bakkerij kent een geschiedenis van meer dan 250 jaar. Sinds 1950 in handen van de familie Hilvers. Momenteel zijn André Hilvers en echtgenote Mieke eigenaar. Hun drie zonen - de nieuwe generatie - staan klaar om later het bedrijf voort te zetten.

Twee jaar geleden wilde de familie graag weten hoe ze in de wereld stond. En welke richting ze de komende jaren als familiebedrijf verder kon. Een marketingbureau deed onderzoek, sprak ook met personeelsleden en klanten. ‘Wie is Bakker Hilvers?’, was de vraag. 
“De uitkomst was verrassend mooi voor ons”, vertelt Mieke Hilvers. “De christelijke drijfveer, het brood dat te lekker is om alleen op te eten, en de zorg voor mensen, die minder te besteden hebben, bleken van grote waarde te zijn.”
Al die ingrediënten samen resulteerden in de belofte: ‘Hilvers, brood dat je deelt’. Een belofte, die de familie al jaren waarmaakt. Bijvoorbeeld als sponsor van de Voedselbank, Ome Joop’s Tour en Villa Klarendal. En sinds enige tijd ook van Presikhaaf University. Mieke Hilvers wil deze instelling graag in de spotlight zetten. "Deze begeleiders en vrijwilligers verdienen groot respect. Daar begeleiden ze de jeugd met onder andere huiswerk en allerhande activiteiten. Privé deelden wij onze tijd als vrijwilliger in Zuid-Afrika. Maar in ons eigen Presikhaaf is hulp ook hard nodig...”

Spaarpunten als sponsoring

Je kunt bij Bakker Hilvers zelf ook doelen steunen via de spaarpunten die je bij de kassa ontvangt. 2000 punten vertegenwoordigen 20 euro aan sponsorproducten of 10 euro aan financiële steun. Op www.bakkerhilvers.nl staan de goede doelen en hun accountnummer. Als je dit nummer noemt bij de kassa, worden de punten automatisch bijgeschreven.