Notaris Natascha Dröge-Steenbergen. (Foto: Karin Keesmaat)
Notaris Natascha Dröge-Steenbergen. (Foto: Karin Keesmaat) Foto:

Notaris te gast in derde Funeraire Salon

Natascha Dröge-Steenbergen over (levens)testament

HUISSEN - Op donderdag 10 februari en 17 februari om 19.00 uur is notaris Natascha Dröge-Steenbergen de derde gast en spreker in de Funeraire Salon. De locatie is de sfeervolle Rouwhuiskamer van Tumulus Uitvaart aan de Weverstraat 5 in Huissen.

Natascha Dröge vertelt over het nut en de noodzaak van een (levens)testament en wat er juridisch geregeld kan en moet worden vóór en ná een overlijden. De toegang is gratis (let op: maximaal 20 bezoekers). U kunt zich voor 10 óf 17 februari nog aanmelden via info@tumulus.nl of tel. 026-3258440.

'Grip op uw leven'

Dröge: “Met een levenstestament houdt u grip op uw leven, ook wanneer u zelf daartoe mentaal niet meer in staat bent.” Op een luchtige, menselijke manier weet notaris Dröge (Arnhem) in begrijpelijke taal de juridische kant van uw wensen bij overlijden als de keuzes rondom uw nalatenschap toe te lichten. Door de kleine intieme setting van de lezing is er deze avond veel ruimte voor vragen.

Muziek

Op 10 februari wordt het muzikale optreden verzorgd door Ilse Tummers. Zij zingt en speelt op de gitaar. Ilse is muziektherapeut in de zorg (www.demuzikaleontmoeting.com) en treedt op in het hospice. Zij en haar collega sluiten de avond af met een muzikale Nachtzoen

Dianne Huberts van Puur, zang, verzorgt met haar twee gitaristen op 17 februari voor de muziek (www.diannehuberts.nl).

Funeraire Salon

Uitvaartondernemers Cunera Schaapveld (Tumulus Uitvaart) en Britt van Uem (Sonsdaal Uitvaartzorg) geven in de Funeraire Salon 2021-2022 boeiende en spraakmakende gasten het woord over thema’s rond de dood. U kunt zich ook vast voor de volgende lezingen aanmelden via info@tumulus.nl of bel 026-3258440.

14 april: Marinus van de Berg, verpleeghuispastoor en schrijver vertelt over zorg, rouw en verlies.
9 juni: Open Huis met demonstraties, gedichten en muziek.

QR-code

LET OP: Deze avond valt onder een evenement. Wij vragen u de QR-code mee te nemen. Voor meer informatie: Tumulus Uitvaart 026-3258440 of info@tumulus.nl.