Zingen voor je Leven Arnhem.
Zingen voor je Leven Arnhem. Foto:

Geraakt door kanker? Kom dan zingen!

Bijzonder koor 'Zingen voor je Leven Arnhem'

ARNHEM - Het is vrijdag 4 februari Wereldkankerdag. Wereldwijd wordt dan stilgestaan bij de impact van kanker. Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met kanker, als patiënt of als naaste. De ziekte verandert het leven van de patiënt en heeft invloed op het leven van partners, kinderen of vrienden. De leden van het koor Zingen voor je Leven Arnhem kunnen het weten.

In Arnhem zingen mensen die geraakt zijn door kanker, samen in een enthousiast koor: Zingen voor je Leven. "Wat is het fijn om niemand wat uit te hoeven leggen. We weten van elkaar dat je wat hebt meegemaakt. Je hebt zelf de diagnose kanker gekregen of je naaste is ernstig ziek (geweest). Toch praten we nauwelijks over het ‘ziek zijn’", aldus het koor. 

"Wat de koorleden verbindt is het samen zingen. Zingen werkt helend, geeft goede energie en helpt bij het verwerken van een moeilijke tijd. Voor dat zingen hoef je geen zangervaring te hebben. Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom. Vooral het plezier in zingen staat voorop."

"We zingen liederen uit verschillende culturen, mooie liedjes die je raken of waar je blij van wordt. En als iemand een keer een slechte uitslag heeft of een moeilijke dag, dan zingen we voor elkaar. Een koor waarin we zingen voor ons leven: Zingen voor je Leven Arnhem."

Wil je kijken of dit koor bij je past? Het koor zingt eens in de twee weken op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in het Toon Hermans Huis Arnhem (maar vanwege coronamaatregelen nu even in de Parkstraatkerk). 
Neem bij interesse contact op via zingenvoorjeleven-arnhem-ede.nl/contact.html