Partij voor de Dieren: 'Alle kleine bee(s)tjes helpen'.
Partij voor de Dieren: 'Alle kleine bee(s)tjes helpen'. Foto:

Verbeter de wereld, begin in Arnhem!

Het klimaat verandert en we lezen berichten over de stikstofcrisis en verlies aan biodiversiteit. De natuur staat onder druk. Kunnen we het tij nog keren? Ja, door samen het verschil te maken in onze eigen woonomgeving en Arnhem leefbaar te houden voor mens en dier.

Arnhem kan een prettige plek worden om te wonen voor mens en dier: een groenere samenleving, waarin alle inwoners zich thuis voelen. Een gemeente waar het algemeen belang het wint van commerciële belangen.

Actuele problemen zoals de uitstoot van broeikasgassen, het verdwijnen van natuur en vervuiling door afval kunnen we samen oplossen. Vaak is het geen kwestie van geld maar van politieke moed.

Waar auto’s staan, kunnen geen kinderen spelen, waar tegels liggen, kunnen geen bloemen bloeien en waar prestigeprojecten gebouwd worden, kunnen geen mensen en dieren wonen.

De Partij voor de Dieren bestaat dit jaar 20 jaar. Al sinds 2002 houden we vast aan onze idealen! 

Kiezers voelen zich thuis bij onze partij, blijkt uit onderzoek van Peil.nl. Waarom? Omdat wij van de Partij voor de Dieren niet van de koehandel zijn en letterlijk geen vlieg kwaad doen.
Of jouw stem er toe doet op 16 maart? Absoluut, alle kleine bee(s)tjes helpen.

"Samen kunnen we het verschil maken"

Jouw stem kan de doorslag geven voor een groen en duurzaam Arnhem!

arnhem.partijvoordedieren.nl

Afbeelding