Partijleider Constant Kusters.
Partijleider Constant Kusters. Foto:

Onze mensen eerst!

Arnhem is een prachtige stad om in te wonen en om te leven. Met mooie stadsmonumenten, levendige horeca en prachtige natuurparken. 

Kenmerkend zijn de trolly lijnen en de gezellige volkswijken. Met de kleinschaligheid van het oosten maar ook zeker met de grootstedelijke problemen uit de randstad. 

Met een gemeenteraad en een college van B&W die zich wanen te leven in een politiek Den Haag en zich ook navenant gedragen. 

Vele coalities zijn de afgelopen jaren al gesneuveld mede veroorzaakt door de meer landelijk gevestigde partijen die denken zich te moeten profileren in plaats van oog te blijven houden voor Arnhem en de Ernemmers.

"Het gaat ons om u, de Arnhemse burger die in de kou staat" 

Maar ons gaat het om u, de Arnhemse burger die hierdoor in de kou staat. Die tradities 'vermoord' ziet worden, door bijvoorbeeld geen zwarte Piet meer bij de intochten van Sinterklaas in Arnhem. Vuurwerkverboden, doordravende politieke correctheid zoals de hele WOKE, BLM en gender gekte.

De NVU is er voor u, voor de Nederlander(s), die weer voorrang moet krijgen met het krijgen van een goedkope sociale huurwoning en niet de statushouders. Wij eisen sluiting van alle AZC‘s in Arnhem en ook het drijvende AZC-hotel mag wegvaren.
Voor het verkiezingsprogramma van de Nederlandse Volks-Unie (NVU) voor de gemeenteraadsverkiezingen Arnhem 2022 ga naar www.nvu.nu/folder/verkiezingsprogramma2022-arnhem.pdf

Afbeelding