Giovanni Visser, lijsttrekker PvdA Arnhem.
Giovanni Visser, lijsttrekker PvdA Arnhem.

Stem sociaal, kies PvdA

Beste Arnhemmer, in maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Jij bepaalt dan de toekomst van jouw stad, jouw buurt en jouw straat. En er staat wat op het spel: met jouw stem kunnen we Arnhem betaalbaarder, veiliger en eerlijker maken. 

De PvdA vindt dat iedereen zich thuis moet kunnen voelen in onze stad. Met een betaalbare woning en een zeker bestaan voor iedereen. Of je nu voor het eerst uit huis gaat, een gezin wil stichten of wil genieten van je oude dag.

Je thuis voelen in een buurt waar het veilig en groen is. Met huizen die worden gebruikt om in te wonen, niet als winstpakker voor grote beleggers. Waar we woningen energiezuinig en gezond maken, maar zonder hogere huren. Met liefdevolle zorg dichtbij en het beste onderwijs voor onze kinderen. 

Een eerlijke toekomst in deze stad. Dat Arnhem is ons thuis. 

Kies jij daar ook voor? Stem dan woensdag 16 maart 2022 op de PvdA. 

Voor meer informatie ga naar www.arnhem.pvda.nl. Daar zie je de belangrijkste thema's die PvdA Arnhem hoog in het vaandel heeft staan. In Arnhem moet je een baan kunnen vinden die je zekerheid geeft, met fatsoenlijke voorwaarden. Een betaalbare woning, in een buurt waar het prettig en veilig wonen is. Waar iedereen mee kan doen, zonder dat de dikte van je portemonnee bepaalt wat je kansen zijn in het leven. Waar je kunt meepraten over jouw omgeving. Als je zorg nodig hebt, krijg je die, precies zoals die het beste bij je past. 

Afbeelding